Muovialan edelläkävijänä

Mittavat investointimme teknologiaan ja konekantaan takaavat asiakkaillemme korkealaatuiset, nopeasti toimitusvalmiit ja hinnoiltaan kilpailukykyiset muovipakkaukset. Suurin osa tuotannostamme on eri toimialojen yrityksille räätälöityjä, yhdessä suunniteltuja ratkaisuja.

Tekniikka takaa muovituotteiden hyvän laadun

Maailman moderneimmalla PET-muovipullojen puhalluslinjastolla pakkaukset syntyvät  hygieenisesti, käsin koskematta. Valmiiden muovipullojen lavaus ja pakkaus tapahtuu robottien avulla. Myös valmiit lavat siirtyvät koneellisesti käärintään ja edelleen automaattivarastoon. Henkilöstömme valvoo automatisoidun linjaston toimintaa ja muovipullojen hyvää laatua ISO 9001:2015 -laatustandardin mukaisesti. Tuotantolinjan kapasiteetti on yli kolme pulloa sekunnissa, mikä tarkoittaa enemmän kuin 250.000 muovipulloa vuorokaudessa.

Pohjoismaiden tehokkain muovikanisterien valmistuslinjasto on sekin täysin automatisoitu. Linjalta valmistuu 30.000 muovikanisteria vuorokaudessa.

Vaativiin painotöihin vastaamme silkkipainotekniikalla. Moniväripainatukset teemme linjassa kerralla valmiiksi sekä pyöreisiin että ovaalinmuotoisiin muovipulloihin. Ultraviolettivalon avulla värit kuivuvat hetkessä. Painojäljen laadun varmistamme silkkipainokoneeseen integroidulla konenäöllä.

Materiaalit teknokemiasta elintarvikkeisiin

Valmistamme pakkaukset elintarvikehyväksytyistä materiaaleista: PET:sta, polyeteenistä ja polypropeenista.

Uudet, kestävät ja keveät materiaalit avaavat uusia mahdollisuuksia erityisesti elintarviketeollisuudelle. Esimerkiksi monikerroksinen muovipakkaus tuo elintarvikkeille lasipakkaukseen verrattavan pitkän säilyvyyden.

Modernin teknologian ja pakkausmateriaaliuutuuksien ansiosta uskomme, että elintarvikepakkausten tulevaisuus on muovissa!