Muovialan edelläkävijänä

Mittavat investointimme teknologiaan ja konekantaan takaavat asiakkaillemme korkealaatuiset, nopeasti toimitusvalmiit ja hinnoiltaan kilpailukykyiset muovipakkaukset. Suurin osa tuotannostamme on eri toimialojen yrityksille räätälöityjä, yhdessä suunniteltuja ratkaisuja.

Tekniikka takaa muovituotteiden hyvän laadun

Maailman moderneimmalla PET-muovipullojen puhalluslinjastolla pakkaukset syntyvät  hygieenisesti, käsin koskematta. Valmiiden muovipullojen lavaus ja pakkaus tapahtuu robottien avulla. Myös valmiit lavat siirtyvät koneellisesti käärintään ja edelleen automaattivarastoon. Henkilöstömme valvoo automatisoidun linjaston toimintaa ja muovipullojen hyvää laatua ISO 9001:2015 -laatustandardin mukaisesti. Tuotantolinjan kapasiteetti on yli kolme pulloa sekunnissa, mikä tarkoittaa enemmän kuin 250.000 muovipulloa vuorokaudessa.

Pohjoismaiden tehokkain muovikanisterien valmistuslinjasto on sekin täysin automatisoitu. Linjalta valmistuu 30.000 muovikanisteria vuorokaudessa.

Vaativiin painotöihin vastaamme silkkipainotekniikalla. Moniväripainatukset teemme linjassa kerralla valmiiksi sekä pyöreisiin että ovaalinmuotoisiin muovipulloihin. Ultraviolettivalon avulla värit kuivuvat hetkessä. Painojäljen laadun varmistamme silkkipainokoneeseen integroidulla konenäöllä.

Modernit materiaalit sekä elintarvikkeille että teknokemian tuotteille

Valmistamme pakkaukset elintarvikehyväksytyistä materiaaleista: PET:sta, polyeteenistä ja polypropeenista. Valikoimassamme on nyt myös 100-prosenttisesta kierrätysmuovista valmistetut elintarvikehyväksytyt rPET-pullot sekä osittain kierrätysmuovista valmistetut UN-hyväksytyt rHDPE-kanisterit, joiden hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin vastaavien perinteisten muovipakkausten.

Uudet, kestävät ja keveät materiaalit sekä innovatiivinen teknologia avaavat uusia mahdollisuuksia erityisesti elintarviketeollisuudelle. Esimerkiksi monikerroksinen muovipakkaus tuo elintarvikkeille lasipakkaukseen verrattavan pitkän säilyvyyden. Teknokemian tuotteiden kanistereihin multilayer-tekniikka tuo monia etuja:

  • pienemmän kontaminaatioriskin, kun läpäisemätön sulkukerros pitää hapen ja epäpuhtaudet kanisterin sisällä
  • lähes nollan haihtumisprosentin, jolloin kanisteri pitää muotonsa
  • keveyden, kun muovia valmistuksessa tarvitaan yksikerros-tekniikkaa vähemmän
  • ekologisuuden, kun valmistuksessa voidaan käyttää osin kierrätysmuovia.
    Esimerkiksi 35 % kierrätysmuovia sisältävän 5 litran UN-hyväksytyn multilayer-kanisterin hiilijalanjälki on 66 % pienempi kuin vastaavan, perinteisen HDPE-kanisterin hiilijalanjälki.*

Modernin teknologian, pakkausmateriaaliuutuuksien ja kierrätysmuovin ansiosta uskomme, että elintarvike- ja teknokemian tuotepakkausten tulevaisuus on muovissa!

Lue sopimuspakkaaja Titab Pac AB:n kokemukset multilayer-kanisterista »

*Laskelmassa 5 litran alkylaattipolttoainetta sisältävät kanisterit. Säilytys 3 kk avaamattomana.